Stolt!

IMG_0427_Fotor

IMG_0429_Fotor

IMG_0430_Fotor

Dette er en dag som jeg egentig ikke har vært sånn veldig opptatt av tidligere. Men, nå som jeg har klart å lage 3 barn, merker jeg at morsdag plutselig betyr litt alikevel.. ;) Altså, jeg er SÅ STOLT! Jeg har 3 fantastiske barn, hva mer kan jeg ønske meg? (barnevakt kanskje.. ) haha!;) Neida, fra spøk til alvor. Dette er uten tvil det beste som har skjedd meg! Til alle mødre der ute så ønsker jeg dere en god morsdag! Og til alle småbarnsmødre, så vil jeg faktisk dele dette diktet med dere. Jeg blir helt blank i øynene av å lese det, men det er en fin påminnelse å ha når man føler at barna “sliter deg ut”. Det varer nemlig ikke evig.. <3

Det hender du blir lei
fordi jeg er så liten
jeg setter merker alle steder
og gjør deg ganske sliten

Men for hver dag blir jeg større
ja, en dag blir jeg stor
og alle mine avtrykk
blir bare svake spor

Her er mitt lille avtrykk
så du kan huske og forstå
hvor søte hender jeg hadde
den gang de var små.

IMG_7525

Mor eller ikke mor.. GOD søndag! XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *